Verdal og Levanger - Sentralt på Innherred - Midt i Trøndelag

Lions

Med Hildur (Pippi Langstrømpe) på nyttårsball for funksjonshemmede på Stiklestad

Åpent møte mandag 7.3.2022 på Stiklestad om Geopolitikken og dagens sikkerhetspolitiske bilde: Hvordan passer fredsnasjonen Norge inn i dette?


Lions Club Verdal er så heldig at vi har fått Karl Erik Haug, professor ved NTNU i Trondheim til å komme til Verdal og snakke om geopolitikk og dagens sikkerhetspolitiske bilde. Det blir et interessant og tidsaktuelt foredrag som vi ser fram til.

Karl Erik Haug er fra Steinkjer, utdannet historiker og er i dag instituttleder og professor ved Institutt for moderne samfunnshistorie ved NTNU. Han er også styreleder for Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI), og har tidligere vært professor ved Forsvarets Høgskole (FHS) hvor han i mange år underviste ved Luftkrigsskolen i Trondheim.


Tidspunkt: Mandag 7. mars 2022 kl 19.00
Sted: Stiklestad Nasjonal Kulturhus


Det blir et foredrag med noen historiske linjer og litt om dagens situasjon.
Det blir mulighet for å stille spørsmål etter foredraget.

Nærmere informasjon og påmelding finnes under AktivitetskalenderBli med i Lions!


Vi ønsker deg velkommen i Lions og deltagelse i våre aktiviteter for samhold og trivsel i nærmiljøet samt i vårt nasjonale og globale hjelpearbeid! Vi jobber for økt trivsel både for barn, ungdom og eldre.


Det er en eller flere Lions-klubber i nesten alle kommuner. I Verdal er det 2 klubber. Dameklubben heter LC Verdal/Stiklestad og herreklubben LC Verdal. Vi har både felles møter og egne møter.


Lions-medlemmene møtes en gang i måneden til fast tid for drøfting av aktuelle saker rundt våre hjelpeprosjekter og for hyggelig samvær.


Vanligvis har vi et interessant foredrag om aktuelle temaer i tiden samt en enkel servering med kaffe.
Til jul har vi en lutfiskaften og før sommeren har vi sommerfest hvor ektefeller og samboere er invitert.

Vi ønsker deg velkommen i Lions og vårt samfunnsnyttige arbeid


Som Lions-medlem bruker du en del av fritida på aktiviteter både for lokalsamfunnet samt for nasjonalt og globalt hjelpearbeid.
I tillegg til å gjøre en nyttig innsats så vil du få mange gode kontakter og venner for resten av livet!

VI ER DER DU ER


Lions Club Verdal bidrar i lokalmiljøet. Av pengene vi samler inn lokalt, går minst halvparten tilbake til lokalsamfunnet. Gjennom ulike prosjekter og arrangement ønsker vi å bidra til både samhold og trivsel i nærmiljøet. Det resterende går til nasjonale og internasjonale hjelpeprosjekter.

I Verdal støtter vi blant annet rusfrie arrangement for ungdom, høst- og vinterleker for mennesker med funksjonsnedsettelser og transporttilbud slik at eldre på institusjon skal komme seg ut.

På det nye Helsehuset samarbeider vi med flere andre aktører for trivselstilbud som skal være åpen både for beboere og besøkende.

Medlemskap


Å bli medlem i Lions betyr et aktivt engasjement for å hjelpe andre. Det gir deg mulighet for personlig utvikling i et miljø preget av vennskap og entusiasme.

Medlemskontingenten brukes til å dekke drift av både klubben, distriktet, nasjonalt og internasjonalt. Alle midler vi samler inn går til våre hjelpeprosjekter.

Støttemedlem


«Venn av Lions» er en mulighet for både privatpersoner og bedrifter til å støtte Lions arbeid lokalt. Ta kontakt dersom du vil bli støttemedlem. For privatpersoner koster det 300 kr årlig og for bedrifter er det min 1500 kr

Kontakt


Ta kontakt dersom du ønsker å bli medlem! Du kan gjerne delta på noen møter før du melder deg inn for å se om dette er noe for deg, eller snakk med en Lions-medlem i Verdal. Sjansen er stor for at du kjenner noen!

Velkommen som medlem av en av våre to Lions-klubber i Verdal!

Ta kontakt med oss på felles epost lions@verdal.org eller sjekk våre nettsider for mer informasjon. Vi håper å få deg som medlem! Snakk gjerne med noen du kjenner som er medlem dersom du trenger hjelp til å bestemme deg!

LC Verdal/Stiklestad (dameklubb) eller Verdal LC (herreklubb)

Felles e-post: lions@verdal.org
www.lions.no
www.verdal.org/lions
www.facebook.com/lionsverdal

LC Verdal/Stiklestad
LC Verdal

VI ER BÅDE LOKALE OG GLOBALE


De fleste kjenner Lions fra vår årlige Tulipanaksjon eller fra Røde Fjær-aksjonen til støtte for rehabiliterings-sentre for ungdom.
Lions er til for å løse problemer og gjøre lokalsamfunn bedre. Vi hjelper der hjelp er nødvendig, både i eget lokalsamfunn og verden rundt.


I tillegg til våre lokale aktiviteter for barn, unge og elder så støtter Lions Internasjonal store globale hjelpeprosjekter. Et av de største er for øyehelse som har reddet synet til tusenvis i Uganda, Malawi og Zambia. I Afrika støtter Lions prosjekter for å bore etter vann og bygge skoler.


Ved store naturkatastrofer er Lions raskt på plass med omfattende hjelp.


Barn– og unge er en viktig målgruppe for Lions. Vi støtter aktivt arbeidet mot narkotika og vi støtter arrangementer for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse.


Lions Club internasjonal er en verdensomspennende frivillig organisasjon med over 1,4 millioner medlemmer i over 200 land—et unikt nettverk av venner som hjelper hverandre.


Våre medlemmer kommer fra ulike deler av samfunnet. Alle kan bli medlemmer av Lions. Vi er en organisasjon som er uavhengig og nøytral i forhold til livssyn, religion og politikk. Det vi har til felles er tanken om at samfunnet er hva vi gjør det til:
Som medlemmer i Lions har vi mulighet for å påvirke og bidra i utviklingen av samfunnet.

Våre verdier

Ærlighet
Lojalitet
Vennskap
Engasjement

Vårt motto

Til tjeneste!

Alle kan bli medlemmer!

Vi er en organisasjon som er uavhengig og nøytral i forhold til livssyn, religion og politikk

Lions skal være Norges beste humanitære serviceorganisasjon

Styre og utvalg:

Lions Verdal – midt i Trøndelag!
Rull til toppen